23 iulie 2024

Politik

Politica la absolut!

PNL Sector 1: O somăm pe Clotilde Armand să prezinte URGENT scuze publice consilierilor PNL, după nesfârşitul şir de jigniri!

Clotilde Armand

În această tristă zi pentru democraţia românească, când pentru prima dată o şedinţă a Parlamentului a fost suspendată din cauza manifestărilor violente ale unor personaje care abuzează grav de libertatea de exprimare, observăm derapaje grave, manipulare şi minciuni grosolane ale primarului Sectorului 1.

În disperarea sa după un pumn de like-uri pe Facebook, Clotilde Armand a făcut o postare plină de minciuni şi manipulări. Practic, după ore bune de şedinţă în care primarul Armand a întrecut orice măsura a bunului simţ, jignindu-i în mod repetat pe consilierii PNL, practică folosită aproape la fiecare şedinţă la care binevoieşte să stea mai mult de 10 minute, pe Facebook apare un text mizerabil.

Într-o penibilă încercare de auto-victimizare şi folosindu-se de o temă extrem de serioasă, violenţa împotriva femeilor, dar şi de un oribil eveniment recent (cel din Consiliul Local de la Mogoşoaia), Clotilde Armand susţine că echipa PNL şi Consiliul Local ‘încurajează violenţa şi instigă la ură’. Şi pentru că nu are limite şi nici argumente, încheie postarea în stilul său clasic, cu un epitet nedemn de un primar respectabil, caracterizând astfel echipa liberală: ‘personaje sinistre’.

Ei bine, aceste ‘personaje sinistre’ au fost, de-a lungul timpului, denumite de Armand, în şedinţe publice, ‘schizofrenici’, ‘anlfabeţi’ şi ‘incompetenţi’. Iar ultima dovadă, chiar din şedinţa de astăzi în care însăşi abuzatorul reclamă violenţă (culmea tupeului!), a fost replica adresată colegului nostru Adrian Oianu, un respectat antreprenor şi creator de modă: ‘croitor instabil psihic’. Domnul Oianu o va acţiona în instanţă pe Clotilde Armand pentru acest derapaj intolerabil şi are tot sprijinul filialei PNL Sector 1 în acest demers.

Toate aceste manifestări sunt publice şi constante, de-a lungul ultimului an şi ceva. Oricine vrea să afle adevărul poate urmări şedintele Consiliului Local ale Sectorului 1: https://www.primariasector1.ro/sedintele-consiliului-local.html. Veţi vedea cum consilierii PNL pun în discuţie probleme serioase, iar Clotilde Armand le răspunde cu ‘e clar că nu înţelegeţi’ sau ‘ce pregătire aveţi să vorbiţi despre buget’. Iar anexat este video-ul din şedinţa de azi, în care colegul nostru este jignit într-un mod incalificabil. Ca să fie clar cine pe cine agresează.

Este ruşinos că un primar se foloseşte de un subiect atât de greu pentru mii de femei care sunt pe bune victime ale abuzului fizic şi verbal. Este îngrozitor că disperarea de a atrage like-uri depăşeşte orice limită a bunului simţ. Minciunile, abuzurile, gesturile de stadion de liga a treia şi jignirile nu au ce să caute la Primăria Sectorului 1. Aşa cum nu au ce să caute în Parlamentul României.

O somăm pe Clotilde Armand să prezinte PUBLIC scuze consilierilor PNL şi cetăţenilor Sectorului 1. Democraţia are nevoie mai mult ca oricând de bun simţ, de stabilitate şi de lideri maturi şi echilibraţi.

PNL Sector 1

(Sursă foto: stirileprotv.ro)