13 aprilie 2024

Politik

Politica la absolut!

Lansarea Partidului NOI – Națiune Oameni Împreună

Lansare NOI

Comunicat de presă

După un început în care am imaginat împreună și am crezut că încă mai avem șansa de a conviețui într-o Românie a normalității, NOI am hotărât că este momentul să înființăm o nouă formațiune politică: Partidul NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ.

Suntem un partid de centru-stânga și credem că România are nevoie de o asumare responsabilă a esenţei valorilor comunităţii.

Filosofia noastră are la bază faptul că gradul de bunăstare este determinat mai mult de modul în care sunt distribuite fondurile publice și mai puțin de volumul fondurilor disponibile ale unei țări.

Partidul NOI – NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ consideră că este momentul ca România să iasă din etapa indignării şi să reintre acum într-o etapă a organizării politice reale și a reașezării societății, în ansamblul său. Rațiunea primă a partidului NOI este ca, în situația deciziilor de interes major pentru România, să putem lua drept pildă „Declarația de la Snagov”, astfel încât să existe consens, responsabilitate, conștiință și luciditate politică, atunci când avem în vedere destinul țării.

Încurajăm o abordare ce trebuie să înlocuiască politica agresivă, lipsită de viziune, de transparență a actului decizional și bazată doar pe interese de partid.

Valorile în care credem sunt garanția drepturilor şi libertăţilor fundamentale, libera dezvoltare a personalităţii umane, protejarea categoriilor vulnerabile, demnitate, unitate și preocuparea permanentă pentru perenitatea valorilor democratice.

Evenimentul de lansare a Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ va avea loc în data de 12.02.2022, ora 12, în Sala de Conferinte din cadrul The Office Business Center Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989 77, Cluj-Napoca 400124, Corpul C, prilej cu care vă așteptăm alături de NOI.

NOI reclădim România pe care o imaginăm pentru generațiile viitoare, România pe care o dorim pentru NOI!