23 iulie 2024

Politik

Politica la absolut!

Românii sunt revoltaţi în stradă, iar Iohannis ciocneşte sfidător şampanie la Cotroceni!

cotroceni1

COMUNICAT DE PRESA

‘Cam aşa poate fi descrisă prima apariţie a preşedintelui Klaus Iohannis după mai bine de o lună de absenţă. Românii l-au dat dispărut pe cel care, potrivit Constituţiei, ar fi trebuit să medieze între societatea românească şi stat. Doar că, Iohannis a fost un veşnic absent de la toată problema fermierilor şi transportatorilor.

Prioritatea marelui absent Iohannis nu a reprezentat-o problemele celor care îşi strigă disperarea în stradă de 14 zile. Nici vorbă. Preocuparea lui a fost să ne spună că a revigorat relaţiile cu Africa.

Prin tot ceea ce face, Iohannis arată clar că nu este interesat de fermierii şi transportatorii care stau în frig de două săptămâni pentru a protesta faţă de incompetenţa şi incapacitatea guvernanţilor de a le oferi minimul de condiţii pentru buna funcţionare.

Românii merită respectul şi sprijinul autorităţilor, nu dispreţ şi ignoranţă din partea celor care ar trebui să le apere interesele!

Am vrea să ştim, dacă preşedintele Iohannis tot se plânge că nu a avut nicio zi de concediu, să ne explice Administraţia Prezidenţială din ce bani a plătit excursiile la schi sau la Miami, dacă nu era în concediu. De asemenea, dacă a plecat pe banii românilor, aşa cum intuim, să explice Administraţia Prezidenţială care a fost scopul/interesul naţional al fiecărei călătorii, pentru că altfel vorbim despre folosirea banului public în interese personale’, a afirmat avocat Georgiana Teodorescu, coordonatorul departamentului de relaţii externe din AUR.

Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor