23 iulie 2024

Politik

Politica la absolut!

George Simion: Ciolacu îşi foloseşte funcţia pentru a-şi apăra propriile interese!

Simion

COMUNICAT DE PRESĂ

Preşedintele AUR, George Simion, a reacţionat vehement după anunţul că premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Dodu din funcţia de secretar de stat al Secretariatului pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist, cel care a decis să-i retragă actualului prim-ministru certificatul care îi acordă titlul de luptător cu rol determinant în Revoluţie.

‘Profitând de sărbătorile de iarnă, Marcel Ciolacu face orice pentru a-şi ascunde urmele. Este absolut incredibil ce este capabil să facă tocmai cel care deţine funcţia de prim-ministru al României doar pentru a-şi apăra propriile interese. Într-o mişcare cinică, desprinsă din seria ‘noaptea ca hoţii’ a PSD, premierul îl înlătură pe Mihai Dodu încercând să ascundă adevărul şi să calce în picioare memoria eroilor din 1989. Un act scandalos de evident împotriva adevărului şi dreptăţii!

Marcel Ciolacu acţionează în spiritul pur pesedist care a condus România în ultimii 34 de ani. Abuzează de putere şi îi înlătură pe cei care au curajul să le scoată la lumină impostura. Premierul Ciolacu are de dat o serie de explicaţii în urma acestei demiteri, nu doar cu privire la motivele care au stat în spatele deciziei, ci mai ales în privinţa declaraţiilor pe care Mihai Dodu le făcea în urmă cu ceva timp când spunea că se teme pentru viaţa lui. Să nu ne mire dacă de astăzi din dosarul prin care i-a fost retras certificatul prin care i se acordă titlul de luptător cu rol determinant în Revoluţie lui Marcel Ciolacu nu vor mai rămâne decât coperţile. Într-un viitor guvern AUR, Mihai Dodu va fi reinstalat în funcţie pentru a-şi putea continua munca’, a spus George Simion.

Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor