23 iulie 2024

Politik

Politica la absolut!

De astăzi, Caravana Forța Antreprenorilor Români

grafic

COMUNICAT DE PRESĂ

Alianţa AUR demarează în data de 19 Februarie ‘Caravana Forţa Antreprenorilor Români’, eveniment care se va desfăşura pe întreg teritoriul României.

Prin aceasta, obiectivul Alianţei AUR este acela de a oferi un sprijin real şi concret pentru aproximativ 3000 de IMM-uri, ‘Caravana Forţa Antreprenorilor Români’ devenind astfel cea mai mare platformă de sprijin a IMM-urilor şi a antreprenorilor români care doresc să acceseze fonduri europene şi guvernamentale prin intermediul tuturor programelor de finanţare disponibile în anul 2024.

În cadrul evenimentelor ‘Caravanei Forţa Antreprenorilor Români’ vor fi prezentate şi soluţiile din Programul de Guvernare AUR, dedicate mediului de afaceri şi antreprenorilor din toate sectoarele economice, oferind inclusiv îndrumare pentru facilitarea accesului companiilor la programele mai sus menţionate.


În perioada 19 Februarie – 26 Martie, Partidul Forţa Identităţii Naţionale (FIN) membru al Alianţei AUR organizează pe întreg teritoriul României Caravana Forţa Antreprenorilor Români. Prin aceasta, obiectivul Alianţei AUR este acela de a oferi un sprijin real şi concret pentru aproximativ 3000 de IMM-uri, Caravana Forţa Antreprenorilor Români devenind astfel cea mai mare platformă de sprijin a IMM-urilor şi a antreprenorilor români care doresc să acceseze fonduri europene şi guvernamentale prin intermediul tuturor programelor de finanţare disponibile în anul 2024.

În cadrul evenimentelor Caravanei Forţa Antreprenorilor Români vom prezenta şi soluţiile din Programul de Guvernare AUR, dedicate mediului de afaceri şi antreprenorilor din toate sectoarele economice, oferind inclusiv îndrumare pentru facilitarea accesului companiilor la programele mai sus menţionate.