23 iulie 2024

Politik

Politica la absolut!

AUR a demarat Caravana Juridică!

AUR

COMUNICAT DE PRESĂ

Juriştii vor acorda asistenţă juridică în cadrul caravanei AUR. Prima oprire este în judeţul Hunedoara, acolo unde doamna avocat Mariana Vârgă, judecător vreme de peste 25 ani, cu vastă experienţă în drept civil, penal, administrativ, dreptul muncii, a acordat consultanţă locuitorilor din comuna Râu de Mori şi din împrejurimi.

Proiectul iniţiat de AUR urmăreşte asigurarea accesului la asistenţă juridică pentru toţi cetăţenii care nu au posibilitatea să-şi angajeze un avocat sau alte cheltuieli inerente accesului la justiţie, pentru obţinerea unor consultaţii juridice în vederea apărării unui drept sau interes legitim în justiţie.

Totodată, proiectul este dedicat promovării educaţiei juridice şi dialogului între instituţiile publice şi societatea civilă, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor constituţionale ale cetăţenilor.

Caravana Juridică AUR se va afla în zilele următoare în comunele Râu de Mori, Vaţa de jos şi Hărău. Traseul caravanei poate fi urmărit pe https://juristiaur.ro/

Luptăm pentru români!

Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor