13 aprilie 2024

Politik

Politica la absolut!

Deputatul George Ionescu: „Nu cred că va mai avea PNL-ul preşedinte în următorii o mie de ani”

George Ionescu

Preşedintele Forţa Dreptei Prahova, deputatul George Ionescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, că ţinta PNL este să dea din nou preşedintele, el adăugând că acest lucru nu se va mai întâmpla ‘în următorii o mie de ani’.

‘Nu cred că vor fi alegeri comasate. Atâta timp cât Iohannis îşi doreşte din nou să îşi pună un preşedinte al României, nu cred că va primi vreun răspuns pozitiv de la niciunul din partide. Văd că acum scarmănă şi pe la uşile noastre şi pe la uşile USR-ului. Probabil că ţinta cea mai importantă a PNL-ului este să îşi pună din nou preşedinte. Nu cred că va mai avea PNL-ul preşedinte în următorii o mie de ani’, a afirmat George Ionescu.

Întrebat dacă ar accepta să guverneze alături de PNL, în cazul în care zona de dreapta ar avea majoritatea în viitorul Parlament, preşedintele Forţa Dreptei Prahova a spus că nu exclude o astfel de variantă.

‘Este clar că zona de dreapta, ca să poţi să guvernezi, trebuie să adune laolaltă aproape toate partidele de dreapta. Dacă la nivel naţional sau şi la nivel local nu ne gândim să guvernăm în următorii 4 ani de zile… trebuie luată în calcul şi o relaţie cu PNL sau cu alte partide de dreapta din România’, a răspuns deputatul George Ionescu. (Sursă foto: Facebook)